Főoldal » Koncert » Demjén Ferenc koncert 2012

Demjén Ferenc koncert 2012


Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest 1143 Budapest, Stefánia út 2
Dátum: 2012. 12. 30. ( vasárnap )

Demjén Ferenc koncert 2012

Demjén Ferenc Magyarország talán legnépszerűbb, de mindenképpen legtermékenyebb könnyűzenei szerzője, szövegírója, előadója, régebben a Tűzkerék, Bergendy, V’Moto-Rock zenekarok meghatározó alakja. A nevével fémjelzett albumok eladása - amelyen valamilyen formában közreműködött - megközelítőleg 7 millióra tehető.
Számtalan szakmai elismerés mellett a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje kitüntetés tulajdonosa, Liszt és Kossuth díjas Művész.

Demjén Ferenc eddigi pályafutása, nemcsak a könnyűzenei élet, hanem az egyetemes magyar kultúra részét képezi. Alkotásain generációk nőttek fel.

A hagyományos időpontban megrendezendő eseményen a programból nem maradnak ki azok a felejthetetlen, nagy sikerű dalok, amelyek Demjén Rózsi előadásában lettek sikeresek; valamint, azok a nóták sem, amelyek nagy ívű szerzői pályafutásának darabjai. Tavalyi fantasztikus születésnapi koncertje után ebben az évben sem maradhat el a már hagyománnyá vált Demjén koncert, idén olyan fantasztikus sztárvendéggel, mint Szörényi Levente.