Főoldal » Koncert » Edvin Marton - The 3 Million Dollar Violin koncert

Edvin Marton - The 3 Million Dollar Violin koncert


Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad Margitszigeti Szabadtéri Színház
Dátum: 2013. 09. 07. ( szombat )

Edvin Marton - The 3 Million Dollar Violin koncert

Edvin Marton A 3 millió dolláros hegedű - The 3 million dollars violinFőszerepben a 3 millió dolláros Műkincs!

Edvin Marton mára a világ klasszikus zenei színpadainak ünnepelt sztárja. Egyedi stílusa kiválóan ötvözi a klasszikus és a modern popzenei alapokra épülő dallamvilágot.  A virtuóz művész a világ és olimpiai bajnok műkorcsolyázó, Evgeny Plushenko zeneszerzője 2006-ban Emmy díjat, majd 2008-ban Euroviziós dalversenyt nyert. Az elmúlt években olyan hírességekkel lépett fel, mint Seal, Zucchero, Lou Bega, a Supertramp, vagy Glória Gaynor. Egészen kivételes zenei elismerésként ma már egy 1697-ből származó eredeti Antonio Stradivari hegedűn játszik.

Az idén szeptemberben látható produkciónak a 2006-os Téli Olimpián 300 millió ember tapsolhatott élőben világszerte és napjainkban már több million eladott lemezzel büszkélkedhet. Európa és Ázsia meghódítása után jelenleg amerikai karrierjét építő Hegedűvírtuóz kizárólag egyetlen előadásra utazik majd haza a Margitszigetre szeptember elején. Aki látni, hallani szeretné a világ legértékesebb hegedűjét,  feltehetően idén ezen egyetlen alkalommal teheti meg.

A 3 millió dolláros hegedű című előadásban Edvin Marton klasszikus darabok mellett hollywoodi és saját díjnyertes zeneművei csendülnek fel. A produkcióban a Főszereplő kísérőiként csínos és tehetséges muzsikus hölgyek illetve válogatott táncművészek mutatják be a kifejezetten pörgő sodrású produkciót 2013. szeptember 7-én mely a Margitszigeti Szabadtéri Színpad idei nyári szezonjának méltó záróeseménye lesz.

Jegyárak: 2900, 4900, 6900, 8900, 10900, 13900, 17900 Ft