Főoldal > Koncert > Hajós András és Modern Art Orchestra műsora

Hajós András és Modern Art Orchestra műsora

Hajós András és Modern Art Orchestra műsora

Helyszín: Kölcsey központ - Debrecen
Dátum: 2013. 04. 26. ( péntek )

JEGYVÁSÁRLÁS

Hajós András nem csak a humoráról, hanem zenéjéről is híres. A Modern Art Orchestraával Debrecenben a Kölcsey Központban ad közös koncertet 2013. április 26-án.

„Itt a Hangzás Kultúrájáról van szó, ha értik, hogy mire gondolok. A fülek, a hallás minőségére. Hogy ne két taplót hordjunk a fejünkön. Ezért nagyon fontos nekünk Magyarországon az, amit Fekete-Kovács Kornél a Modern Art Orchestra-val csinál!" (Eötvös Péter) 

Az együttes (MAO) 2005 októberében, a zenekarvezető Fekete-Kovács Kornél kezdeményezésére alakult a magyar jazz és klasszikus zenei élet legkiválóbb fiatal muzsikusaiból. A trombitaművész zeneszerző célja a kortárs klasszikus zene és a jazz határainak áthágása, új hangzások és stílusok keresése, létrehozása, mindemellett a progresszív jazz muzsika és a kortárs klasszikus zene népszerűsítése volt, különös hangsúlyt fektetve ezeken belül a magyar szerzők által írt darabok bemutatására. Most Hajós Andrással közös produkciójukban magyar filmzenei feldolgozásokat és egyéb jazz szerzeményeket adnak elő. 

 

Jegyárak: 1800, 2300 Ft 

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top