Főoldal » Koncert » Indoor Fesztivál 2013

Indoor Fesztivál 2013


Helyszín: Hungexpo 1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Dátum: 2013. 12. 28. ( szombat )

Indoor Fesztivál 2013

NDOOR- az új téli fesztivál

Új fesztivált üdvözölhetünk az össznépi bulik sorában, így aki valaha is azt érezte, nem bírja ki nyárig, most lazíthat: az INDOOR FESZTIVÁL a legkedveltebb magyar fesztiválzenekarok segítségével december végén megolvasztja a jeget is.

Az INDOOR FESZTIVÁLT a kőbányai vásárváros, az Expo területén rendezik meg – Budapesten jelenleg ez a legalkalmasabb helyszín arra, hogy megidézzék a nyári, több napos bulik hangulatát. "A koncertek piacán az a tapasztalatom, hogy a téli szünet ugyanolyan jó, ha nem jobb, mint a nyári, és szeptembertől májusig nincsenek igazán nagyobb volumenű rendezvények. A közönségnek csak a klubok maradnak, melyeknek megvan a maga varázsa, de egy fesztivál az mindig más" – nyilatkozta Strem Gábor, az Indoot Fesztivál főszervezője.

"Kicsit tartottunk tőle, hogy a két ünnep közötti időpont miatt a zenekarok vonakodni fognak a fellépéstől, de ez az aggodalom alaptalannak bizonyult, hiszen tényleg örültek: ahogy terjedt a híre, rengetegen hívtak. Nagy megtiszteltetés, hogy még a mai napig keresnek, de sajnos a lehetőségek korlátozottak. Mindenkinek ígértem, hogy jövőre megpróbáljuk!" – tette hozzá.

Nyáron sok minden belefér, akár a szabadban alvás és a hosszas gyaloglás is, ez egy télvíz idején rendezett fesztivál idején szinte lehetetlen, éppen ezért a szervezők arról is gondoskodnak, hogy ne csak oda, de haza is jusson mindenki. Az INDOOR FESZTIVÁL szervezői tárgyalnak a BKK-val arról, hogy a fesztivál ideje alatt az Őrstől járjanak a csuklós buszok, ezen kívül megbeszélések folynak egy taxis céggel is. A korán kelőknek és a későn fekvőknek 8-10 perc gyalogosan a metró, az absztinensek örömére pedig ingyenes a parkolás az Albertirsai úti bejárat előtt.

Senki nem fog éhen vagy szomjan halni – ha valaki a karácsonyi trakták után egyáltalán bír még enni –, sem ételben, sem italban nem lesz hiány, ráadásul viszonylag baráti árakon: egy óriásburgert 900 forintért adnak majd, de lesz hasábburgonya 400-ért, a nagyétkűek pedig 1500 forintért juthatnak marhalábszár pörkölthöz. Az italok hozzák a fesztiválárakat: egy korsó Dréher 600, míg egy pálinka 800 Ft-ba kerül majd.

Itt hívjuk fel a figyelmet, hogy nem csak a belépőt lehet a családdal felvésetni a karácsonyi ajándéklistára, de büféfogyasztás-kupont is lehet majd vásárolni, hogy teljes legyen a gyermek öröme... Ami meg a dresscode-ot illeti: ahogy jólesik, az biztos, hogy az INDOOR FESZTIVÁLON nem kell panyókára vetni a kabátot: a ruhatár teljes harckészültségben várja a bulizókat.
Az INDOOR FESZTIVÁL kapui minden nap 17 órától 5 óráig lesznek nyitva. A két időpont között pedig a következő fellépők segítségével lehet aktívan kipihenni a 2013-as év fáradalmait:

A Bikini, a Republic, az Emil.Rulez, Quimby, Magna Cum Laude,Animal Cannibals, Dj Dominique, Anima Sound System és még sorolhatnánk a fellépőket.

Nagyszínpad: szombat dec. 28. / vasárnap dec. 29. / hétfő dec. 30.
17:45    Irie Maffia / Bikini / The Carbonfools
19:15     Emil.RuleZ! / Republic / Majka & Curtis & BLR
21:00    Quimby / Magna Cum Laude     /Punnany Massif
23:15    Pannonia Allstars Ska Orchestra/ Gönczi Gábor és a Smile /Brains
0:30     DJ Infragandhi / DJ Dominique / DJ Juhász Laci
Kisszínpad: szombat dec. 28. / vasárnap dec. 29. / hétfő dec. 30.
18:30    Chocolate Starfish (Limp Bizkit tribute)/  Egy Másik Zenekar / Halott Pénz
20:00    Freshfabrik / Mystery Gang / Animal Cannibals
21:45    Ivan & The Parazol / Firkin / Ganxsta Zolee és a Kartel
23:45    Fish! / Anima Sound System / Akkezdet Phiai
1:30    Ozone Mama / Maszkura és a Tücsökraj / D.O.G.
2:30    DJ Kozy / DJ Kozy / Saverne

Jegyárak:
Napijegy november 30-ig 4990 Ft
Napijegy december 27-ig 5990 Ft
Napijegy a helyszínen 6990 Ft

Bérlet árak:
A 3 napos bérlet 2 napijegy ára, tehát a 3. nap ajándék:
3 napos bérlet november 30-ig 9990 Ft
3 napos bérlet december 27-ig 11990, Ft
3 napos bérlet a helyszínen 13990 Ft