Főoldal » Koncert » James Bond 60 filmzene koncertshow

James Bond 60 filmzene koncertshow


Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad Margitszigeti Szabadtéri Színház
Dátum: 2013. 07. 19. ( péntek )

James Bond 60 filmzene koncertshow

60 éves a filmtörténet legsármosabb hódítója.

Magyarországon először a James Bond-filmzenék szimfonikus feldolgozása.

Az idén hatvanéves karakter és a több mint ötven éves filmsorozat ünnepére rendhagyó koncerttel készülnek, amely felidézi a legnagyobb slágereket. Természetesen felcsendül Monty Norman híres James Bond-témája, és olyan slágerek is, mint a klasszikus Goldfinger, a szenvedélyes Licence to Kill vagy a legújabb filmhez készült Skyfall is.

A koncert karmestere Nic Raine, aki John Barry hangszerelőjeként dolgozott a Halálvágta és a Halálos rémületben felvételein, és több Bond-tematikájú albumot is készített a Prágai Filharmonikusokkal.

Közreműködik: a Budapest Symphony Orchestra, vezényel: Nic Rain

JAMES BOND 60 - filmzenei koncert show

2013. július 19. - Margitszigeti Szabadtéri Színpad - Budapesti Nyári Fesztivál 2013

Múlt októberben volt az első James Bond film bemutatójának 50 éves évfordulója.  Az elmúlt 50 évben Sean Connery, Pierce Brosman, Roger Moore, Timothy Dalton, George Lazenby és legutóbb Daniel Craig bújtak a 007-es ügynök bőrében és 50 év alatt 23 James Bond film készült.

Ám nem csak a film lett óriási siker, hanem a film betétdalok, amik azóta is óriási slágerek. Énekelt James Bond filmben Tom Jones, Louis Amstrong, Duran Duran, Tina Turner, Madonna és legutóbb a zenei ipar új üdvöskéje Adele is. Bizonyosan nincs is olyan ember aki ne ismerne legalább egy Bond dalt. 

2013. júlis 19-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz egy nagyszabású James Bond filmzene koncert show, ahol felcsendülnek a James Bond filmek legendás betétdalai, többe kközött a Skyfall, Die Another Day és a Goldeneye is. A Voice című műsorból is ismert Veres Mónika és Gájer Bálint lesznek az est szólistái.


Jegyárak: 3900, 4900, 5900, 6900, 7900, 9900 Ft