Főoldal > Koncert > Koncert Tina Turner emlékére - Budapest

Koncert Tina Turner emlékére - Budapest

Koncert Tina Turner emlékére - Budapest

Helyszín: Erkel Színház
Dátum: 2024. 03. 10. ( vasárnap )

JEGYVÁSÁRLÁS

Tina Turner, a rock és soul királynője, emlékkoncerttel tisztelegünk előtted!

Az ikonikus énekesnő hihetetlen karrierjével és lenyűgöző hangjával meghódította a világot, és most lehetőségünk van újra átélni és ünnepelni az ő emlékezetes dalait és lenyűgöző színpadi jelenlétét.

A Tina Turner emlékkoncert olyan élményt nyújt, amelyben az egyedi hangulat és energia újra megéled. A koncerten hallhatjuk a legnagyobb slágereket, mint például a Proud Mary, a Simply the Best és a Whats Love Got to Do with It, amelyek örökre beírták magukat a zene történetébe. A színpadon az énekesnőt egy kiváló csapat kíséri, akik hűen tolmácsolják Tina Turner energikus stílusát és zenei műfaját. A lenyűgöző hangzás és a látványos vizuális elemek együttese pedig magával ragadja a közönséget és belevonja őket ebbe az ikonikus énekesnő világába. Ne hagyd ki ezt a különleges emlékkoncertet, ahol Tina Turner dalai újra életre kelnek! Ez az esemény nem csak a rajongóknak, hanem minden zene szerelmének egy felejthetetlen élményt ígér. Töltsd meg szívedet a rock és soul lángjával, és légy részese ennek az emlékezetes este a Tina Turner emlékkoncerten!

A NAGY SIKERRE VALÓ TEKINTETTEL ÚJRA! Koncert Tina Turner emlékére az Erkel Színházban!

Hatalmas sikerrel, és teltház előtt került megrendezésre november 5-én az Erkel Színházban a Koncert Tina Turner emlékére c. előadás. 2024 március 10-én újra nyitja kapuit a budapesti Erkel Színház a Tina Turner rajongók előtt.

Fellépnek:

Fehér Adrienn, Keresztes Ildikó, Polyák Rita, Tóth Gabi, Erox Martini, Hegyes Berci, Veréb Tamás, Weisz Viktor.

Kísér a Stúdió11 zenekar. 

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top