Főoldal » Koncert » Kowalsky meg a Vega Aréna koncert 2019

Kowalsky meg a Vega Aréna koncert 2019


Helyszín: Novomatic Aréna - Sopron 9400 Sopron, Lackner Kristóf u. 48.
Dátum: 2019. 11. 09. ( szombat )

Jegyvásárlás
Kowalsky meg a Vega Aréna koncert 2019

Kowalsky meg a Vega koncert - 2019. november 9 - Sopron, Novomatic Aréna

A 2003-as Pimasz grimasz című első albumuk óta sok változáson ment keresztül a zenekar. A Kowalsky, Jimmy, More, Dani és Sóder alkotta jelenlegi felállás azonban erősebb, mint valaha. Legutóbbi nyolcadik lemezük, a Varázsszavak, négyszeres platina minősítést ért el néhány hónap alatt. Ami az immár tizenötödik évben is a bandát jellemzi, az közönségükkel való kapcsolata. Közvetlen dalszövegeik, emberközeli és egyben sodró hangulatú koncertjeik nyomán mára az ország egyik legnépszerűbb zenekarává váltak. „A dalaink a nagybetűs életről szólnak! Pontosan meg vannak fogalmazva azok az irányultságok, indíttatások, amikre mi gondolunk, hogy fontos, érdemes szót ejteni róla. Aki már ismeri a zenekart, az pontosan képbe van azzal, hogy mi „csak” az életről beszélünk.” – mondja Kowa. A csapat mottója is lehetne a 2010-ben megjelent Ötcsillagos című album, Ki van ez találva című dalának egy sora: „Mindennek oka van, ez Tökéletes világ!”

A Kowalsky meg a Vega 2020-as Aréna koncertje előtt Sopronban csap egy óriási bulit. A Kowalsky meg a Vega soproni aréna koncertre már elkezdték aj egyek értékesítését!

Jegyárak / Szektorárak lentebb! 


Powered by Interticket

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete