Főoldal » Koncert » Nicki Minaj koncert

Nicki Minaj koncert


Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest 1143 Budapest, Stefánia út 2
Dátum: 2019. 02. 25. ( hétfő )

Jegyvásárlás
Nicki Minaj koncert

Nicky Minaj napjaink egyik legkedveltebb előadói közé tartozik egyedi stílusával és zenei izlésével. Legnagyobb szólósikerei között említhetjük az Anaconda című dalát, ami már 700 millió megtekintés felett jár, de nagy sikert aratott számos dala Chris Brownnal is amik a Youtuben is az élen vannak Nicky legkeveltebb videói között.

Nicky Minaj 2019. február 25-én Budapesten a Papp László Sportarénában ad koncertet. A koncertre az utóbbi időben legnagyobb slágerét a You Da Baddestet is jegyző Future kíséri majd el.

A "NickiHndrxx" turné kihagyhatatlan esemény a modern hip-hop világát és a fő slágerlistákat uraló két énekes rajongóinak. A többszörös díjnyertes művészek arról híresek, hogy erőteljes energiákat hoznak a színpadra slágereik előadásakor. A két énekes együtt arra kötelezte el magát, hogy hatalmas, energikus show-t hozzanak a színpadra, és felejthetetlen estét nyújtsanak a rajongóknak.

A rajongók testközelből élvezhetik az igazi amerikai showt, az egyedi fényekkel fűszerezett színpadkép mellett, az extravagáns ruhákat, különleges táncokat és nem utolsó sorban a fantasztikus dalokat.

Jegyelérhetőségek:
A Nicki Minaj V.I.P Csomag értékesítés 2018 június 12-én, kedden kezdődik délelőtt 10 órakor kezdődik.
A nagyközönség számára a jegyértékesítés pénteken június 15-én 10 órakor indul.

A budapesti koncert szervezője a Danubius Music Produkciós Iroda.

Jegyvásárlás