Főoldal > Külföld > André Rieu koncert 2016 - Jegyvásárlás

André Rieu koncert 2016 - Jegyvásárlás

André Rieu koncert 2016 - Jegyvásárlás

Helyszín: Országosan
Dátum: 2016. 05. 19. ( csütörtök )

JEGYVÁSÁRLÁS

ANDRE RIEU KONCERT 2016

André Rieu a keringőkirály 2016-ban már többedik alkalommal Európai turnéra indul. 2016. május 20-25 között Ausztriában Salzburg, Graz és Bécs közöségét varázsolja el csodálatos melódiákkal, majd a korábbi évekhez hasonlóan Budapesten a Papp László Sportarénában ad koncertet.

A Közép-Európai turnéjának előadásaira magyar jegyirodán keresztül vásárolhat jegyet.

Jegyek a bécsi, budapesti , grazi és salzburgi koncertekre is kaphatók!
Ausztriában több helyszínen is látható lesz. A bécsi, salzburgi, és gzarci koncertre ide kattintva lehet jegyet vásárolni!

KONCERT BUDAPESTEN!
A budapesti koncert 2016. május 19-én lesz Budapesten a Papp László Budapest Sportaréna színpadán. A budapesti koncertre a jegyvásárlás gombra kattintva vásárolhat jegyeket!

Jegyárak:
8900Ft, 11900Ft, 15900Ft, 19900Ft, 24900Ft, 29900Ft, 32500Ft

André Rieu – A keringőkirály 2016-ban visszatér Budapestre!

Egyedülálló koncertjeinek egyetlen nagyon egyszerű titka van: a zene szeretete.  Rieu és a Johann Strauss Orchestra számos hatalmas sikerű budapesti koncertet tudhat maga mögött, és ezúttal is rengeteg nemzetközileg is elismert szólóénekessel kiegészülve állnak színpadra, hogy akár tízezer embert elkápráztassanak rendkívül szellemes és színes repertoárjukkal. Az évente több mint 600 000 nézőt vonzó koncertsorozat annyira nagyszabású, hogy Rieu rendre bekerül turnéival a Billboard Tours Top 25-ös listájára, olyan pop-rock sztárok közé, mint Cher, a Depeche Mode, Bon Jovi, Miley Cyrus vagy Elton John – ezzel is bizonyítva, hogy a klasszikus zene bizony tömegeket képes megmozgatni. A hatalmas sikerre való tekintettel érdemes már most jegyet váltania erre a varázslatos és romantikus estére!

Több mint két évtizedes pályafutása alatt André Rieu bőven bizonyította, hogy zenéje nem ismer határokat. Kortól és nemtől függetlenül rajonganak zenéjéért világszerte. Számos albuma került a brit albumeladási lista első öt helyére; Sao Paoloban 2012-ben egy év leforgása alatt 30 koncertet adott; Ausztráliában évek óta az egyik legsikeresebb előadónak számít. Ez is bizonyítja, hogy André Rieu a világ szinte minden táján hatalmas népszerűségnek örvend, Mexikó, Nagy-Britannia és Németország után pedig 2016-ban újra Budapesten koncertezik!

Jermain Jacksontól Heinoig; Dame Ednától Anthony Hopkinsig – alig van olyan művész, akivel André Rieu nem dolgozott még együtt. A Johann Strauss nevét viselő zenekara a világ legnagyobb privát zenekara, a Rieut körülvevő rendkívül tehetséges és elhivatott zenészek száma százas nagyságrendű. Minden összeállítás és hangszer négyszer szerepel sorrendben a műsor alatt, ezzel elkerülve az átszerelésből adódó késedelmeket. André pedig egy 1732-es Stradivariuson játszik, amelynek hangja már önmagában is ámulatba ejtő.

A rajongók egy olyan estének nézhetnek elébe, ahol felcsendülnek a legismertebb és legszebb musical- és film-betétdalok, de a nagyérdemű hallgathat részleteket a legnépszerűbb operákból, illetve a klasszikusok mellett a világzene és a pop is megfér – mindez számos nemzetközi szólista közreműködésével. És természetesen azok örömére, akik szeretik a klasszikus táncokat, a világ legromantikusabb keringői is elhangzanak ezen a különleges esten.

A több mint 40 millió eladott CD és DVD; a 411-szeres platina- és 171-szeres aranyminősítés; a több mint 1,6 millió Facebook-rajongó magáért beszél: André Rieu továbbra is korunk Keringőkirálya. Ne hagyja ki ezt a lehengerlő és varázslatos estét, váltson jegyet most!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top