Főoldal » Külföld » Kooza - Cirque du Soleil

Kooza - Cirque du Soleil


Helyszín: Under the Grand Chapiteau 1030 Wien, Neu Marx; Karl Farkas Gasse 1, Ausztria
Dátum: 2014 nyarán

Kooza - Cirque du Soleil

A Cirque du Soleil társulata évről évre újabb és újabb produkciókkal kápráztatja el a nézőket. Hazánkban láthattuk már a legjobb előadásokat és 2013-ban a Michael Jackson showjuk Budapestre is ellátogatott, azonban 2014 nyarán egy mégújabb showt láthatunk tőlük.

Legújabb Kooza című showjuk egy amolyan klasszikus cirkuszi show világát idézi meg, csak némi varázslattal vegyítve. Az egész olyan mint egy mesevilág, egy álom, amiben bármi megtörténhet. Egy oylan világ, ahol az emberek lebegnek, repülnek vagy éppen kötélen táncolnak varázsolnak. Szinte már-már hihetetlen emeberi képességeket igénylő mutatványokkal várják a nézőket.

A Cirque du Soleil Quidam jegyek már kaphatóak a 2014-es előadásokra. A csapat ugyanis egy egész hetet fog eltölteni Bécsben a Wiener Stadthalleban 2014. május 9. és június 1. között. A magyar közönség számára jó hír, hogy a hétvégi előadások délután és koradélután kezdődnek, így akár egy egész család is megnézheti a showt, mert még kényelmesen haza érnek az előadás után

Jegyek a Cirque du Soleil Kooza előadására a jegyvásárlás gombra kattintva vásárolhatóak!.