Főoldal > Külföld > Robbie Williams koncert 2023

Robbie Williams koncert 2023

Robbie Williams koncert 2023

Helyszín: Wiener Stadthalle
Dátum: 2023. 03. 17. ( péntek )

JEGYVÁSÁRLÁS

ROBBIE WILLIAMS KONCERT 2023

A turné 2023. január 20-án indul Bolognában és tavasszal érinti például Párizst, Amszterdamot, Berlint és Barcelonát is. A magyar fővárosba a március 12-i krakkói koncertjéről érkezik, majd 17-én már a bécsi Stadthalléban lép fel.

Az arénaturné a 48 éves Robbie Williams szólópályafutásának negyed századát ünnepli, akárcsak a közelmúltban megjelent válogatásalbuma, a XXV. A koncertsorozaton az énekes újragondolt formában adja elő legnagyobb slágereit, köztük a Millenniumot, az It s Only Ust, a Rock Dj-t, az Eternityt, a Somethin Stupidot, a Radiót és a Candyt.

    
A XXV című lemez meghozta Robbie Williams tizennegyedik brit slágerlista-vezető címét; az anyag rögtön megjelenése első hetében, szeptember elején a lista élére került. Ezzel ő a minden idők legtöbb brit listavezető lemezét magáénak tudó szólóelőadó, korábban Elvis Presley tizenhárom listavezető albumot produkált. Csak a Beatlesnek van több brit slágerlistavezető albuma, tizenöt.
    
Robbie Williams legutóbb 2017 augusztusában járt a magyar fővárosban, akkor a Groupama Arénában adott koncertet. A brit sztár 2015-ben a Sziget fesztivál mínusz egyedik napján telt ház, 75 ezer néző előtt lépett fel. Eddigi szólókarrierje során tizenkét stúdióalbuma jelent meg.    

A Take That egykori tagja mintegy 60 millió albumot és 11 millió kislemezt adott el eddig világszerte. Hat lemeze került fel a minden idők legjobban fogyó lemezeinek százas listájára Angliában.

Robbie Williams 2023-es Aréna koncertjére jegyek már kaphatóak! Jegyek a BÉCSI KONCERTRE ITT!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top