Főoldal » Színház » Színházak éjszakája 2018 - Jegyek

Színházak éjszakája 2018 - Jegyek


Helyszín: Országosan Több helyszínen!
Dátum: 2018. 09. 22. ( szombat )

Színházak éjszakája 2018 - Jegyek

Színházak éjszakája 2018. szeptember 22.

2018-ben is rendhagyó, különleges, interaktív programokra, eddig még nem látott előadásokra, izgalmas performance-okra, koncertekre, beszélgetésekre hívnak mindenkit, akit többet szeretne látni, mint egy színházi előadás.

Színházak Éjszakája szeptember 22-én újra elvarázsol! 30 színház készül rendhagyó programokkal, műsorokkal, szenvedélyesen beavatva a nézőket a kulisszatitkokba, a játékba, a színházcsinálás rejtelmeibe. Tudta, hogy a bábok mindig emberek? Hogy van egy színház, ahol megkerülhetetlen a titkos oszlop? Vagy eljátszaná Ön is? Most ezt is lehet. Ezen az éjszakán máshogy jár a láb, máshogy szól a taps, és közelibb a hang, ami fülig ér. A budapesti színházak arra kérik a nagyérdeműt, hogy ezen az estén ne csak néző legyen, hanem ha kedvet érez hozzá, vegyen is részt a játékban.

A korábbi években megnyitotta kapuit a Átrium Film-Színház, Bárka Színház, Bethlen Téri Színház, Budapest Bábszínház, Budapesti Operettszínház, Centrál Színház, Dumaszínház, Játékszín, Jurányi Inkubátorház, Karinthy Színház, Katona József Színház, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, Magyar Színház, MU Színház, Nemzeti Színház, Magyar Állami Operaház, Örkény István Színház, Pinceszínház, Radnóti Miklós Színház, Rózsavölgyi Szalon, Stúdió K Színház, Színház- és Filmművészeti Egyetem (Ódry Színpad), Szkéné Színház, Thália Színház, Trafó, Újszínház, Vígszínház is.

A jegy szeptembertől váltható be karszalagra, bármelyik résztvevő színházban, vagy a SzínházPONTban.

A megvásárolt belépőjegyen található vonalkóddal, a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan, idén is lehet helyeket foglalni az előadóhelyekk az előadásaira, melyek befogadóképessége korlátozott számú.

Jegyárak lentebb!