Főoldal > Zenés színház > Ezeregy éjszaka world musical - Budapest -Pesti Magyar Színház

Ezeregy éjszaka world musical - Budapest -Pesti Magyar Színház

Ezeregy éjszaka world musical - Budapest -Pesti Magyar Színház

Helyszín: Magyar Színház
Dátum: Folyamatosan

JEGYVÁSÁRLÁS

EZEREGY ÉJSZAKA WORLD MUSICAL - BUDAPEST

Geszti Péter olyan siker musicaleket tudhat már maga mögött, mint a Pál utcai fiúk és A Dzsungel könyve, most pedig egy igazi world musical megírásába vágta a fejszéjét. Monori András és Tasnádi István lettek társai és a hármas egy igazán izgalmas world musicalt készített az Ezeregy éjszaka meséje világát megidézve. Az Ezeregy éjszaka world musicalben több féle zenei világgal találkozhatunk a keleti elemektől a nyugati elemekig igazi zenei utazásban lehet részünk. Sherezádé, Jázmin és a háremhölgyek gondoskodnak a szépség és az elbűvölés világáról és persze Sahriár király és Dzáfár a férfiak világának harcos, tüzes bonyodalmairól.  

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is. 

Az izgalmas worldmusical kezdetén Sahriár király szerelmi bánatban szenved, de elé vezetik Seherezádét, a rabnőt, aki – hogy életét mentse és a királyt felvidítsa – mesélni kezd. Meséiben megelevenedik a varázslatos kelet világa, különleges hőseivel, vicces vagy épp félelmetes figuráival; királyfival, hercegnővel, tolvajjal és gonosz varázslóval, no és persze mindannyiunk kedvencével, a nagydumás Dzsinnel.

Ebben az egzotikus és szórakoztató kalandtörténetben egymást követik a váratlan fordulatok, miközben olyan dalok csendülnek fel, amelyek valószínűleg a következő évek nagy slágerei lesznek Magyarországon. A Pesti Magyar Színház közönsége pedig abban a szerencsés helyzetben van, hogy Budapesten elsőként találkozhat ezzel a pompás előadással, a legelső magyar worldmusicallel!

A budapesti Ezeregy éjszaka szereplői között ott lesz Pavletits Béla, Jenes Kitti, Horváth Sisa Anna, Rancsó Dezső, Fillár István, Pásztor Ádám, Szatmári Attila, Barsi Márton is. Az előadás többes szereposztásban kerül színpadra.

Jegyek lentebb!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top