Főoldal » Zenés színház » mÁMORos Dallamok Balatonfüred

mÁMORos Dallamok Balatonfüred


Helyszín: Balatonfürdei Szabadtéri Színpad Balatonfüred, Horváth M. u.
Dátum: 2013. 08. 03. ( szombat )

mÁMORos Dallamok Balatonfüred

mÁMORos Dallamok Balatonfüreden!

Szinetár Dóra, Nika, Bereczki Zoltán és Kökény Attila nyáron a Balatonfüredi Szabadtéri Színpad különleges hangulatú színpadán.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán a Musical Duett után most új műsorral várja a nézőket, ahol már nem egyedül várják a nézőket. A Megasztárból ismert Kökény Attila és a Voice című tehetségkutató műsorban is feltűnt NIKA lesznek a vendégek a nyári különleges koncerten.
Kapunyitás. 20:00 óra

Négy nagyszerű művész egy koncerten. Két páros egy estén. Akárhogy fogalmazunk, igazi különlegességnek ígérkezik a mÁmoros dallamok című produkció, mellyet augusztus 3.-án Balatonfüreden a Szabadtéri Színpadon láthat a közönség.

Igazi szívet melengető zenei csemegével kedveskedik a balatonfüredi közönségnek Bereczki Zoltán, Szinetár Dóra, Nika és Kökény Attila. A négy, egyenként és duókat képezve egyaránt nagy népszerűségnek örvendő művész...  

...mÁmoros dallamok címmel, eddig még nem hallott felállásban lép a nagyérdemű elé, és szerez feledhetetlen pillanatokat a kellemes melódiák kedvelőinek. A koncerten természetesen sok-sok meglepetésre számíthatnak a hallgatók, a széles zenei palettán jól megfér egymással a pop, a swing és latin dallamvilág, és a négy énekes maximálisan kihasználja a létszám adta lehetőségeket, mindenki énekel mindenkivel, és persze szólóban is hallhatjuk majd őket, a kíséretről pedig saját zenekaruk gondoskodik.

Jegyárak:
4900Ft

Időpont:
2013. augusztus 3. szombat 21:00 óra

Helyszín:
Szabadtéri Színpad (Balatonfüred, Horváth M. u.)
Rossz idő esetén a Sportcsarnokban kerül megrendetésre.