Főoldal » Fesztivál » Reggae Camp 2013

Reggae Camp 2013


Helyszín: Országosan Több helyszínen!
Dátum: 2013. 06. 24. ( hétfő )

Reggae Camp 2013

LB27 World Music & Reggae Camp
Hatvan, Városi Strandfürdő, 2013. július 24-28.

Magyarország legnagyobb reggae ünnepe! 5 nap Jamaica! Ezekkel a jelzőkkel illetjük az 1999-ben útjára indított reggae és világzenei fesztiválunkat, amit a rajongók egyszerűen csak CAMP-nek hívnak. Rendezvényünk több, mint egy zenei fesztivál. Itt a pozitív életérzés, az egymás iránti tisztelet és béke jegyében alkotunk egy kis szigetet a válsággal és vitákkal tarkított közép-európai légkörünkben. Zenei kínálatunk elsősorban az autentikus jamaicai zenékre fókuszál, ezzel az igénnyel hívjuk meg hazai és külföldi zenekarainkat, sound systemeinket, DJ-inket. Teret adunk a feltörekvő itthoni reggae generációnak és az európai reggae erők új vonulatainak. Fesztiválunk idei újdonsága, hogy zenei világunkat kinyitjuk a reggae-hez közel álló, világzenei produkciók számára, így próbáljuk meg még színesebbé tenni kínálatunkat.

Az 5 napos Reggae Camp alatt 2 színpadon zajlanak koncertek, napközben előadások, játékok, sport és strandolás várja a vendégeket, tehát a Reggae Camp-et egy 5 napos, non-stop nyaralásnak is fel lehet fogni, melyhez csodálatos környezetet nyújt Hatvan város és a Városi Strand környezete.

Várható hazai neves és nívós fellépőnk lesz a PASO, az Irie Maffia, a Riddim Colony, a Ladánybene 27 és még sokan mások. A részletes program hamarosan megtalálható lesz a Reggae Camp hivatalos oldalain!


5 napos bérlet elővételben: 13 000 Ft
A bérlet ára tartalmazza az 5 napos strandbelépőt is!