Főoldal > Zenés színház > Titanic musical Szeged

Titanic musical Szeged

Titanic musical Szeged

Helyszín: Szegedi Szabadtéri Játékok - Dóm tér szabadtéri színpad
Dátum: 2019 augusztus

JEGYVÁSÁRLÁS

Titanic musical - Szegedi Szabadtéri Játékok 2019

A Titanic története még mindig magával ragadja az embereket, s szűnni nem akar az érdeklődés, amit az is mutat, hogy számos TV sorozat, film, könyv és kiállítás foglalkozott vele és mindig óriási volt a siker. Azonban nagy kérdés volt, hogy színpadon érdekelné-e a közönséget a tragédiába torkolló sztori. A kérdésre a Broadwayn 1997-ben adták meg a választ, amikor bemutatták a Titanic musicalt, ami egyből három Tony díjat nyert és több mint 800 alkalommal játszották.  A Titanic musical azóta Európát és Ázsiát is meghódította és 22 évvel a világpremier után Magyarországon fog debütálni.  A Titanic musicalt a nagy sikerű Nine és a Grand Hotel musicaleket is jegyző Maury Yeston zenéjével és a többszörös díjnyertes Peter Stone szövegkönyvével mutatták be.

 A Titanic 2019. augusztus 9-től a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz látható! A Titanic musical szereplőinek névsorát később hirdetik ki.

Veréb Tamás, Détár Enikő is megkapta már a beszállókártyáját a Titanicra, de az álmok hajóján utaznak még olyan nagyszerű művészek is, mint például Szolnoki Tibor, Földes Tamás, Vágó Zsuzsi, Sándor Péter és Kerényi Miklós Máté. 

A jegyárak lentebb a jegyvásárlás gombra kattintva elérhetőek! 

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top